Левски може да последва Славия и Черно море и да

...
Левски може да последва Славия и Черно море и да
Коментари Харесай

Левски пред трансфер на младок в едно от топ първенствата в Европа

Левски може да последва Славия и Черно море и да реализира трансфер на младок в едно от топ шампионатите на континента. Два отбора от Италия наблюдават изкъсо изявите на Мартин Петков и се чака да вземат дефинитивно решение за него след мачовете с Лудогорец и Локомотив Пловдив. Интрес към него имаше и през предишното лято, само че тогава Петков не обърна внимание на офертите поради опцията да се изяви в първия тим на " сините ". През този сезон той записа 19 мача, в които означи 3 гола - 1 за състезание и 2 в шампионата за Купата на България.

На " Герена " обаче надали ще би трябвало да чакат джакпот, на какъвто се радват в " Овча купел " и на " Тича ". Причината е, че Петков има надалеч по-малко игрови минути спрямо Филип Кръстев и Мартин Минчев. Талантът на " сините " влиза най-вече като запаса. Около бъдещето му има и още една въпросителна - чужденците се чудят коя тъкмо е най-силната му позиция. В юношеския народен тим Петков е употребен като централен нападател, какъвто бе и в другите обединения от школата на Левски. Той обаче запълва най-различни дупки в първия тим. Веднъж е ляво крило, различен път дясно, а постоянно работи и като втори нападател.

От " Герена " надали ще вършат пречки на Мартин, откакто е ясно, че няма да може да минат без продажбата на играчи. Най-спрягано бе името на Холмар Ейолфсон, само че той съвсем несъмнено ще остане поради интервенцията, която му се наложи да претърпи. " Сините " се чудят и къде да пробутат Насиру Мохамед, който е сериозна трансферна неточност. Целта е с насъбраните средства от прехвърляния да се задържи най-малко един от двамата нидерландци - Найджъл Робърта и Стайн Спиерингс, с цел да не се оголи изцяло тима.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР