Левски може да намаже от мащабната чистка, която предприе Ферарио

...
Левски може да намаже от мащабната чистка, която предприе Ферарио
Коментари Харесай

Левски се прицели в защитници на Ботев

Левски може да намаже от огромната чистка, която предприе Ферарио Спасов в Ботев (Пловдив). " Сините " са хвърлили око на двама от играчите, които се разделят с " Канарчетата ". Според осведомени това са бранителите Радослав Терзиев и Лазар Марин. Смята се, че вторият е с по-големи шансоне да се озове на " Герена ", където търсят заместител на Иван Горанов. Капитанът изиска трансфер, откакто не хареса новата заплата, която му предложи Наско Сираков.

Марин е младеж на Спартак (Пловдив), а през 2016 година носи екипа на ЦСКА-София. Левият бек обаче не записа нито един формален мач за " алените " и се подвизаваше вав втория тим. Това го накара още веднъж да се прибере в Ботев (Пд).

" Сините " до този миг привлякоха само Орлин Старокин, който е свободен сътрудник. Сигурен за " Герена " е и Живко Атанасов. Той обаче първо би трябвало да уреди нещата с досегашния си клуб Катандзаро. Чака се отговор и от братя Цоневи, както и от Стивън Петков. Треньорът Георги Тодоров обаче е безапелационен, че главната задача за селекцията е увеличаване на отбраната, където " сините " имаха доста проблеми в последните две шампионати.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР