Левски може да излезе без своя капитан Живко Миланов в

...
Левски може да излезе без своя капитан Живко Миланов в
Коментари Харесай

Левски понесе сериозен удар преди мача с Лудогорец

Левски може да излезе без своя капитан Живко Миланов в първия формален мач след възобновяване на шампионата, който е домакинство на Лудогорец. Поне такива са индикациите от изявлението на асистент треньора на сините Георги Донков, който съобщи, че бранителят не е подготвен за игра.

“В момента имаме информация, че Живко Миланов не е подготвен и не можем да разчитаме на него”, сподели Донков след двешната инспекция против Витоша, извоювана от Левски с 3:1.

“За първи дуел момчетата се постараха, колкото можаха. За всички е ясно, че не сме в оптимална форма и има основателни аргументи за това. Най-радостно е, че завършихме без травми. Не единствено на Левски, и на другите тимове ще бъде мъчно да реализират върхова форма. Надяваме се тимът да се стабилизира, само че се нуждаем от игрова процедура. Момчетата желаеха, раздадоха се, само че едно е да се тренира, а друго е когато влизаш в единоборства в игрова обстановка. С Лудогорец зарядът ще е напълно различен.

Ситуацията е странна. Ще излъжа в случай че кажа, че не ни въздейства. Знаем при какви условия работим сега, само че не съм аз индивидът, който да разяснява тези неща”, сподели Донков във връзка драмата с акциите и собствеността на сините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР