Левски Лукойл връхлетя на полуфиналите в турнира за Купата на

...
Левски Лукойл връхлетя на полуфиналите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Тити Папазов: Не съм очаквал толкова лесна победа

Левски Лукойл връхлетя на полуфиналите в шампионата за Купата на България. " Сините " унищожиха Спартак (Плевен) с крайното 101:62 на четвъртфиналите в зала " Арена Асарел " в Панагюрище. След мача наставникът на столичани Константин Папазов остана удовлетворен от сериозния метод на играчите си в дуела.

" 60% е нереална пукотевица от тройката, супер разкош. Подходихме съществено към мача, показахме го с държанието си в първото полувреме. Във всички случаи не съм очаквал толкоз лесна победа. Съперникът има доста повече достолепия. Опитаха се първоначално, само че при нас има повече прохлада и по-голяма ротация, което не може да не даде отражение в резултата. По-добре е по този начин, когато си в разположение, с много непокътнати играчи - имаме единствено Йордан Минчев и Венци Петков с 23 минути.

Идеята ни е да играем доста нападателна отбрана с тази дълга ротация - нещо, което бяхме изгубили дълго време с отсъствието на доста играчи. Основното в нахлуване е класата. Трудно може да се надяваме да продължим с такава успеваемост от тройката, само че най-важното е да играем с експанзия и самочувствие, с цел да можем да преодолеем и идващия си противник.

Смятам, че на хартия тимът на Берое е по-силен от Ямбол, само че работата на Тони Дечев е явна. Старозагорци имат много кадрови проблеми, тъй че дано ориста дефинира противника ни ", показа Папазов в ефира на Max Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР