Левски Лукойл спечели третия мач от финалната серия в баскетболното

...
Левски Лукойл спечели третия мач от финалната серия в баскетболното
Коментари Харесай

"Левски Лукойл" се доближи на една победа от титлата в баскетболното първенство

Левски Лукойл " завоюва третия мач от финалната серия в баскетболното състезание и отстрани преимуществото на " Балкан ". Столичният отбор стигна до скъп триумф като посетител в Ботевград със 71:60, с което поведе с 2:1. Серията се играе до три победи от пет мача.

Съставът на Константин Папазов изигра най-силния си дуел дотук във финалите и не позволи нито за миг да изостава в резултата. " Левски Лукойл " взе задатък от девет точки след първата четвърт и по-късно ловко контролираше разликата, без да позволява " Балкан " да прави съществени серии. На почивката гостите имаха преднина от 12 точки и това се оказа основно за крайния триумф.

Най-резултатен за " Левски Лукойл " беше Станимир Маринов, който приключи с 25 точки и седем битки. Той осъществя пет тройки, а със 17 точки се регистрира Неманя Милошевич.

За " Балкан " Джордан Калахан осъществя 18 точки, а Девон Уошингтън приключи с " дабъл-дабъл " – 14 точки и 11 битки.

" Мисля, че бяхме по-добри и нашата добра игра в отбрана се оказа решаваща. Благодаря на публиката в Ботевград, която през целия мач поддържаше тима си и не потърси някакъв реваншизъм за това, което се случи в София ", сподели след мача Константин Папазов.

Следващата среща е на 29 май, още веднъж в Ботевград.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР