Левски Лукойл ще изиграе три поредни мача пред столична публика

...
Левски Лукойл ще изиграе три поредни мача пред столична публика
Коментари Харесай

"Левски Лукойл" стартира с три поредни домакинства във ФИБА

" Левски Лукойл " ще изиграе три следващи мача пред столична аудитория от ФИБА Къп и това ще се случи в границите на идващите 15 дни.

Утре в зала " Универсиада " първенците на България откриват сметката си в шампионата против украинския " Днипро ", началото на срещата е тъкмо в 19:00 часа, като няма да има директно телевизионно лъчение.

Втората изява пред българска аудитория във ФИБА Къп за " сините " е на 23 октомври, когато те ще се изправят против финландския " Катая ". Третата пък в действителност се обрисува да е черешката на тортата, тъй като на 31 октомври в " Универсиада " ще дебаркира " Арис " – клуб, в който има оставена българска диря.

Преди години за жълто-черните от Солун игра Димитър Ангелов, който в този момент ще се опита да направи всичко, с цел да види гръцкия отбор надвит, само че към този момент в качеството си на помощник-треньор на Константин Папазов в " Левски ". Последното наше момче в " Арис " бе Александър Везенков, който потегли от там непосредствено в посока " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР