Левски Лукойл се наложи над Рилски спортист в Самоков със

...
Левски Лукойл се наложи над Рилски спортист в Самоков със
Коментари Харесай

Левски Лукойл дръпна драматично на Рилецо

Левски Лукойл се наложи над Рилски състезател в Самоков със 76:73 (43:45) и поведе с 2:1 победи в полуфинталната серия в мъжкото баскетболно състезание. Tака "сините " се нуждаят от още един триумф, с цел да завоюват серията и да се класират за финала.

Домакините започнаха мощно и по-късно повече от четири минути и половина поведоха с 19:4, само че последователно столичани започнаха да намират играта си, а се възползваха и от някои неточности на противника и в 17-ата минута съумяха да изравнят.

Левски Лукойл поведе за първи път в края на третата четвърт, когато след серия от седем безответни точки в края и дръпна са 59:56. Авансът на "сините " доближи до 61:56 при започване на последната четвърт, само че последва нов спад в играта и Рилски състезател обърна до 65:61.

Минута преди края домакините водеха със 71:69, само че до края Божидар Аврамов се нагърби и вкара тройка 47 секунди преди сирената, а по-късно и четири наказателни удара, с което подпечата триумфа на Левски Лукойл.

Аврамов и Станимир Маринов приключиха с по 19 точки за спечелилите от София, а Евън Раванел се отличи с 16 точки и 9 битки за самоковци, само че това беше извънредно незадоволително, с цел да с надяват на триумф в мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР