Левски Лукойл се договори с двама родни нациoнали. Става въпрос

...
Левски Лукойл се договори с двама родни нациoнали. Става въпрос
Коментари Харесай

Напук на кризата във футбола: Тити прави ударна селекция в баскетбола

Левски Лукойл се контракти с двама родни нациoнали. Става въпрос за Цветомир Чернокожев и Станислав Ваклинов. Новината удостовери треньорът на отбора Константин Папазов.

През предишния сезон Чернокожев се състезаваше за елитния словашки Левице, като това бе първото задгранично тестване за 21-годишното крило. Българският национал записа междинни индикатори от 5.5 точки и 3.2 битки по словашките терени. Той съумя да помогне на тима си да се окичи със сребърните медали в шампионата. Сега Чернокожев се завръща в България, където израсна с екипа на Академик (София).

Станислав Ваклинов идва в Левски Лукойл, откакто изкара три години в Берое. Центърът взе присъединяване в общо 25 мача през предишния сезон в България, постигайки приблизително по 7.7 точки и 5.1 битки в сложната за старозагорци акция.

Тази година Левски Лукойл ще играе в квалификацията за Шампионската лига. Първият противник на столичани е украинският Прометей. Мачът ще се организира на 14 септември. Другите отбори, които ще дойдат у нас за пресявките са Парма, Апоел Ейлат, Опава и Льо Ман.

Както е известно, треньорът на тима - Тити Папазов, има и различен състезателен ангажимент. А точно да е част от Надзорния съвет на футболния Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР