Левски Лукойл приключи седмицата с три победи, след като се

...
Левски Лукойл приключи седмицата с три победи, след като се
Коментари Харесай

Черно море Тича не успя да затрудни Левски Лукойл

Левски Лукойл завърши седмицата с три победи, откакто се наложи над Черно море Тича като посетител с 89:63.

В морската столица бяха 11 от играчите на Константин Папазов, като отмора получиха Павлин Иванов, Веселин Веселинов и Христо Николов. Специална торта имаше за рожденика в състава на Левски на днешния 10 март Николай Стоянов, родом тъкмо от Варна.

След като пропусна януари и февруари, в игра за Черно море се появи Николай Грозев, а след дълготрайно лекуване в игра за Черно море влезе и Мартин Коцев, завърнал се първо към мачовете в " А " група - мъже, само че в този момент към този момент и в елитната група.

Съвсем предстоящо варненци изоставаха доста в подкошието, и в битката и в точките от тази зона.

След равностойна първа част, във втората Левски направи серия от 19:3, поведе със 17 точки и повече не се обърна обратно.

" Сините " вкараха и първите седем точки за второто полувреме, с цел да покажат, че няма да изтърван самодейността. Въпреки че Черно море хвърляше доста усърдие, точките не идваха и разликата се въртеше към 20 точки.

В четвъртата част към този момент нещата получиха победен темперамент и задатъкът на гостите мина 30, а до края на дуела нищо не се промени.

За 19 минути игра Омари Гудул се регистрира със 16 точки и 9 битки, а останалите четирима чужденци в състава също записаха двуцифрен точков актив.

Единствен с двуцифрен актив от Черно море бе Симеон Илиев, Веселин Георгиев добави 9.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР