Левски Лукойл осъществи трансферен удар броени часове преди да излезе

...
Левски Лукойл осъществи трансферен удар броени часове преди да излезе
Коментари Харесай

Левски Лукойл привлече известен треньор


Левски Лукойл реализира трансферен удар броени часове преди да излезе против Балкан в първия полуфинален мач от шампионата за Купата на България.

Днес, в 18:00 часа, в зала " Универсиада ", феновете ще видят ново попълнение в треньорския щаб на " сините ", което обаче е добре познато на почитателите на българския баскетбол - Александър Тодоров. В момента треньор на някогашния Левски 2014 е небезизвестният Константин Папазов.

Александър Тодоров е някогашен треньор на Рилски състезател, с който печели Балканската лига през 2009 година и сребро в шампионата за Купата на България през 2010 година

Македонецът е някогашен ментор и на Балкан, който извежда до бронз в Балканската лига през 2015 година Тодоров е два пъти притежател на Купата на Македония: през 2001 година с Куманово и през 2012 година с МЗТ Скопие, с който победи и с купата на страната същата година.

Той има дълготраен опит като селекционер на националните тимове в родината си. В интервала 1998-2000 води 16-годишните юноши, в интервала 2000-2002 20-годишните, а от 2000 до 2007 година е асистент в мъжката гарнитура.

През 2016 година Тодоров извежда Пея до край за Купата на Косово, а за последно води МЗТ Скопие, като преди Нова година подаде оставка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР