Левски Лукойл готви специални изненади за феновете на първите си

...
Левски Лукойл готви специални изненади за феновете на първите си
Коментари Харесай

Левски Лукойл готви изненади за феновете

Левски Лукойл готви специфични изненади за почитателите на първите си два домашен дуела за новата 2018-та година. В зала " Универсиада ", в сряда от 18.30, " сините " одобряват Черно море Тича за Купата на България, а в събота от 19.00 часа е срещата от НБЛ против Ямбол. Пакетен билет за двете срещи ще е с цена от 5 лв., а единичните ще бъдат с номинал 3 лв..

Освен това, всеки почитател на Левски Лукойл, с билет за някой от мачовоте тази седмица, ще получи календар на тима за 2018 година, който ще му бъде връчен на входа на зала " Универсиада ".

Ръководството на Левски Лукойл стартира и още една самодейност. След всяка среща на Левски Лукойл фен в зала " Универсиада " ще получава истинската фланелка на баскетболиста, определен за най-полезен състезател в мача. Късметлията ще бъде избиран посредством лотария с билетите на полувремето на всеки мач.

 Лукойл подписа контракт с баскетболен клуб Левски @@@

Във връзка с идните два мача на Левски Лукойл през седмицата, управлението на клуба има удоволствието да заяви следното:

От през днешния ден, в мрежата на ticketpro.bg са пуснати в продажба следните билети:

- ДВОЕН БИЛЕТ С ЦЕНА 5 ЛЕВА

Включва достъп до зала " Универсиада " за дуела за купата на България в сряда (10 януари) против Черно море Тича и за дуела от НБЛ в събота (13 януари) против Ямбол.

- ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ С ЦЕНА 3 ЛЕВА

Включва достъп до зала " Универсиада " за дуела в сряда (10 януари) против Черно море Тича от 1/4-финалите на шампионата за купата на България.

- ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ С ЦЕНА 3 ЛЕВА

Включва достъп до зала " Универсиада " за дуела в събота (13 януари) против Ямбол от 14 кръг в НБЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР