Левски изрази недоволство от организацията на АЕК за мача между

...
Левски изрази недоволство от организацията на АЕК за мача между
Коментари Харесай

"Левски" се оплака от лоша организация на мача с АЕК

Левски " изрази неодобрение от организацията на АЕК за мача сред двата състава в Ларнака от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Сините я дефинираха като " неприятна ".

" Ръководството на ПФК " Левски " осъжда остро неприятната организация на домакина на мача и провокативното поведение на кипърската аудитория, породили напрежението сред почитатели на " Левски ", притежатели на билети първа категория, и последователи на АЕК в бранш AJK GROUP STAND (EAST) на стадион " АЕК Арена " по време на първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа в Ларнака ", оповестиха от клуба ден след загубата с 0:3.

След дуела изпълнителният шеф на сините Павел Колев е уведомил делегата на срещата за мнението си за организацията. От клуба показват, че събират спомагателни материали за случилото се и ще ги приложат към отчета си до делегата.

" Левски " е разследван поради държанието на последователите си при гостуването в предния кръг, като в основата е знаме с непозволени знаци. Успоредно с това клубът изтърпява наказване от две срещи без аудитория.

Преди мача в Ларнака от " Левски " приканиха пътуващите ентусиасти за поддръжка без принуждение и расизъм.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР