Левски изпрати емоционален сезон, в който отборът финишира на 4-ото

...
Левски изпрати емоционален сезон, в който отборът финишира на 4-ото
Коментари Харесай

Баражът със залог по-голям от мисия Европа

Левски изпрати прочувствен сезон, в който тимът финишира на 4-ото място в класирането. " Сините " хванаха и последния трен за Европа, печелейки баража против Арда нощес.

Така столичният гранд ще започва присъединяване в Лигата на конференциите по-късно повече от месец, с вярата за почтено показване.

Срещу Арда, " сините " се показаха на положително равнище и донесоха някаква вяра на почитателите, които видяха извънредно слаба игра против ЦСКА в последния кръг и чудноват мач против Лудогорец седмица по-рано.

Баражът за Европа се оказа избавителен освен за сезона на Левски, а и за всички, свързани с този тим. Беше извънредно значим за футболистите, които не приличаха на себе си против безконечния зложелател и за последователите, чието въодушевление беше минорно след случилото се в края на шампионата.

Снощи вратарят Пламен Андреев влезе вечно в историята на клуба, задминавайкки Димитър Иванков по сухи мрежи. 18-годишният младок записа 22 мача от 35 без да допусне попадение в своята врата. Така Андреев ще може бързо да не помни за нестабилните си изяви в мача против ЦСКА и бързо запуши устите на критиците си.
 Снимка 618186
Източник:

Нападателят Уелтън също може да бъде удовлетворен от мача против Арда откакто вкара два гола и игра на положително равнище. Бразилецът дълго време се луташе сред мощни и слаби изяви, с цел да пристигна и рецесията в представянето му напролет.
 Снимка 622005
Източник:

Сърцатият Филип Кръстев се раздели прочувствено със " сините ", изигравайки последния си мач нощес. Той дойде на стадион " Георги Аспарухов " на 27-и януари 2022-а година и за това време изигра 46 мача във всички шампионати и вкара 10 попадения със " синята " фланелка. Кръстев се показа на много положително равнище и влезе в сърцата на почитателите, които му пожелаха още веднъж да се завърне в клуба.
 Снимка 622038
Източник:

Друг, който направи чудесно усещане в мача нощес бе младият гений Асен Митков. Халфът се регистрира с асистенция и игра на много положително равнище. Митков преди седмица даде и пасът за гола на Кръстев против Лудогорец. Така " синята " рожба от школата на тима, сподели, че има огромен капацитет да се разчита на него през идващия сезон. Преди дни Асен Митков удължи и контракта си с Левски до 2025 година, дружно с различен гений Антоан Стоянов и капитанът Пламен Андреев. С това деяние клубът сподели, че ще разчита на своите фрагменти за още дълго време.
 Снимка 622006
Източник:

Старши треньорът Елин Топузаков заслужи бурни аплодисменти от публиката откакто пое тима в сериозния миг с тръгването на Станимир Стоилов. След мача с Арда Топчо не скри, че постоянно би оказал помощ на обичания си тим, защото е " синя " рожба и сърцето му е на " Герена ".
 Снимка 622031
Източник:

Именно от такива " сърца " Левски има потребност и на терена. Феновете биха дали прошка загуби, разнообразни позиции в класирането, само че не биха приели безсърдечие. Представянето от края на сезона не би трябвало в никакъв случай да се повтаря, в случай че тимът желае да върви напред. Спасителният пояс, наименуван " бараж " за Левски, се оказа витално значим за идващия един месец без публични мачове. С положителното показване, горичилката беше леко отмита и очакванията леко се завърнаха. 

Сега почитателите чакат оповестяването на нов треньор, селекция, стартът на новата акция и присъединяване в Европа. Какъв ще бъде идващия сезон за Левски, следва да разберем...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР