Левски излиза от 20:15 часа срещу в двубой от 10-ия

...
Левски излиза от 20:15 часа срещу в двубой от 10-ия
Коментари Харесай

Тежката серия за Левски продължава

Левски излиза от 20:15 часа против в дуел от 10-ия кръг на efbet Лига. " Сините " нямат победа в последните си три мача, а след конфликта с " моряците " ги чакат срещи с,, и. Трудната стратегия, в комбиниране с неубедителните резултати досега, крие заплаха тимът на да се смъкне много ниско в класирането. На този стадий Левски е 9-и с 11 точки, колкото имат още Черно море и.

Гостите от Варна играят на приливи и отливи. На непознат терен момчетата на завоюваха единствено против, само че в идващите си три визити отстъпиха на Локомотив (Пловдив), Берое и. Варненци позволяват повече попадения, в сравнение с сме привикнали, и това сигурно е най-големият проблем от началото на сезона.

Черно море победи Левски за последно на 10 ноември 2018 година, малко откакто отстрани " сините " за Купата на България. Последваха пет следващи триумфа за Левски, а сполучливата серия на отбора от " Герена " беше прекратена с трагичното тъждество 2:2 на " Тича " през февруари тази година.

Наставникът на 26-кратните първенци Георги Тодоров ще направи много промени в състава си, откакто даде късмет на запасите в дуела за Купата на България против. Аатаката ще води, а след изтърпяно наказване в центъра на отбраната ще се завърне. и ще работят по двата фланга в защита, а в средата на терена ще си партнират и., и ще оформят офанзивното трио, което ще оказва помощ на Робърта.

Треньорът на Черно Море Илиан Илиев към този момент е побеждавал " сините " като посетител, само че с Локомотив (Пловдив) и Берое. Той няма да може да разчита на национала и бранителя. Двамата са измежду многото футболисти на " моряците ", които са минали през " Герена ". Такива са още,, и. е в убийствена форма и ще е съществена опасност за вратата на. Много се чака и от крилото.

Двата отбора са се срещали общо 121 пъти в елита, като Левски има 72 победи, равенствата са 31, а успехите за Черно море - 18. В София варненци са печелили единствено три пъти от 61 гостувания.
efbet Лига, 10-и кръг:

ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Михайлов; Найденов, А. Петков, Ж. Атанасов, Стаматов; Даске, Райнов; З. Димитров, А. Краев, Паулиньо; Н. Робърта
Старши треньор: Г. Тодоров
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов, Д. Димов, Енчев, Ц. Панов; Панайотов, С. Велев; Родриго, И. Илиев, Курьор; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " "
НАЧАЛО: 20:15 часа

efbet Лига 10 кръг, събота 24 октомври  Левски 20:15предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР