Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович.

...
Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович.
Коментари Харесай

Левски излезе с официална позиция за състоянието на Славиша Стоянович

Левски излезе с публична позиция за положението на Славиша Стоянович. " Сините " разгласиха декларация в формалния си уебсайт, с която осведомиха по кое време е допустимо сръбският експерт да се завърне отпред на тима.

" Левскари,

Във връзка с появилите се информации по отношение на положението на старши треньора на ПФК Левски Славиша Стоянович, желаеме да Ви уведомим, че господин Стоянович е в наложителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която завършва на 1май, събота.

След това му следва обширен надзорен обзор от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултите от прегледа ще бъде преценено по какъв начин да продължи възобновяване на господин Стоянович.

Всички в ПФК Левски изричаме своята признателност и благодарност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възвърне бързо и да се завърне измежду нас! ", написаха " сините "

Левскари, Във връзка с появилите се информации по отношение на положението на старши треньора на „ ПФК Левски “ Славиша...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР