Левски изглежда все по-близо до привличането на нов таран и

...
Левски изглежда все по-близо до привличането на нов таран и
Коментари Харесай

Агентът на Алар: Има още 2-3 неща преди подпис с Левски

Левски наподобява все по-близо до привличането на нов таран и това ще е австриецът Дени Алар. Централният нападател е благосъстоятелност на локалния гранд Рапид Виена, а договаряния за него води спортният шеф на "сините " Ивайло Петков.

За офертата от столичния гранд призна и сътрудникът на футболиста Франк Шрайер пред авторитетното издание "Курир ". Той загатна, че договорката е близо, само че на първо място Левски би трябвало да извърши безусловно всички условия на клиента му.

"Имаме контакт и диалози. Още 2-3 неща остават отворени за изчистване. Трансферът ще стане факт единствено тогава, когато те бъдат избистрени. Или тази седмица ще имаме договорка, или въобще Дени няма да върви на никое място ", съобщи Шрайер.

29-годишният таран кара втори интервал в Рапид, който не е толкоз сполучлив, колкото първия му. Той беше платен от Рапид за 600 хиляди евро от Щурм Грац предходната година и има контракт до 30 юни 2022 година Заради неуверените му изяви пред предходната акция той към този момент не е в проектите на наставника Диди Кюбауер за титуляр на върха на офанзивата на виенчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР