Левски и ЦСКА-София ще посетят семинара по “Скаутинг и видео-анализ”,

...
Левски и ЦСКА-София ще посетят семинара по “Скаутинг и видео-анализ”,
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА-София ще се учат на скаутинг от Аталната в София

Левски и ЦСКА-София ще посетят семинара по “Скаутинг и видео-анализ”, който Аталанта провежда в столицата при започване на идния месец, оповестиха от уредниците за България “DKB Sport Group”. “Сини” и “червени” ще получават опит от школата на италианците сред 9 и 11 октомври в хотел " Земята и хората ". Очаква се в събитието да се включат и други родни клубове, както и няколко тима от Русия.

Семинарът е подобаващ, както за професиналисти в сферата, които желаят да задълбочат познанията си и да се срещнат с работата на звеното в Аталанта, по този начин и за хора без опит, само че мощен интерес към футбола. Лектори ще бъдат Роберто Марта, Лорис Маргото и Лука Силвани, които имат дълготраен опит от сходни семинари в Италия и чужбина. Семинарът приключва с тест-анализ на футболен мач, за всеки искащ, като тези участници, които го вземат сполучливо ще получат формален документ за преминато образование към клуба. С най-успешните претенденти ще се поддържа връзка за бъдеща колаборация и работа като скаут на Аталанта за България.

Школата на Аталанта е една от най-проспериращите сега на Апенините, като в последните години е продала лични фрагменти за близо 200 милиона евро. Отборът завоюва постоянния сезон на Кампеонато Примавера 1 през предходната година, а нападателят Муса Бароу стана голмайстор на шампионата и към този момент е съществена част от първия състава на отбора от Бергамо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР