Левски и Спортист Своге играят при резултат 2:0 в контрола.

...
Левски и Спортист Своге играят при резултат 2:0 в контрола.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Спортист Своге 2:0, две греди за сините

Левски и Спортист Своге играят при резултат 2:0 в контрола. В средата на първото полувреме на два пъти гредата спря "сините " от попадения след изстрели на Билал Бари и Здравко Димитров. В началото на втората част столичани поведоха след гол на Георги Миланов (53) от дузпа, а малко по-късно 16-годишният Любомир Тодоров удвои преднината на домакините.

Преди първия съдийски сигнал Станимир Стоилов бе посрещнат с бурни аплодисменти от публиката. В първите минути на дуела „ сините “ задържаха ловко топката и заложиха на организирането на постепенни офанзиви.

В 5-ата минута Стивън Славков открадна топката в средата на терена и опита да преодолее Пламен Андреев от отдалеченост, само че изстрелът му бе доста неакуратен и топката излезе в навън.

„ Сините “ дадоха отговор пет по-късно, откакто Здравко Димитров навлезе във вътрешността и насочи изстрел от отдалеченост, принуждавайки Стефано Кунчев да избива.

Възпитаниците на Станимир Стоилов продължиха да бъдат по-активният отбор и залагаха най-вече към изнасяне на топката по земя и офанзиви по фланговете.

В 21-ата минута „ сините “ проведоха отлична офанзива по левия фланг. Иван Горанов центрира в наказателното поле, където Билал Бари нанесе изстрел с глава, само че топката мина на сантиметри над гредата. Малко по-късно и Здравко Димитров с компактен удар не съумя да откри задачата.

Три минути по-късно Радослав Цонев центрира от ъглов удар, след което Билал Бари на първата греда стреля с глава, само че кълбото срещна десния дирек на вратата на Стефано Кунчев.

Малко по-късно Здравко Димитров сподели още веднъж техническите си умения и елегантно настройки топката на комфортния си десен крайник, след което нанесе изстрел от отдалеченост, само че топката още веднъж навести десния непряк дирек на вратата.

В 33-ата минута Спортист провежда добра офанзива, която приключи с подаване на Красимир Панчев към Деян Христов. Опитният нападател незабавно нанесе изстрел, само че той бе слаб и Пламен Андреев улови без проблеми.

Спортист Своге погледна по-смело към вратата на „ сините “ в заключителните минути на първата част, само че домакините демонстрираха добра игра в отбрана и не съумяха да разпрострат опциите си за бързи контраатаки.

На почивката Станимир Стоилов не направи промени по състава си, до момента в който съперникът му Борислав Кьосев включи в игра всички свои аварийни футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР