Левски“ и Спартак“ (Варна) завършиха 2:2 в мач от 17-ия

...
Левски“ и Спартак“ (Варна) завършиха 2:2 в мач от 17-ия
Коментари Харесай

Левски с ново равенство

Левски “ и „ Спартак “ (Варна) приключиха 2:2 в мач от 17-ия кръг на Първа Лига. Автор на двата гола за „ сините “ бе Филип Кръстев в 25-ата и 48-ата минута, а за домакините се разписаха Климентов и Димов в 48-ата и 66-ата минута.

Срещата стартира равностойно, като Румен Руменов насочи удар от към 20 метра в 8-ата минута, само че Пламен Андреев плонжира и избави.

Георги Миланов стреля от сериозна отдалеченост в 22-ата минута, а Никола Борисов съумя да блокира удара му.

Все отново „ Левски “ поведе в резултата с 1:0 в 25-ата минута. Филип Кръстев направи добър пробив, преодоля двама играчи на „ Спартак “, финтира и Емануел Моура в наказателното поле на домакините, след което прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Иван Дичевски.  

В 41-ата минута Здравко Димитров подаде към Божидар Васев, който стреля от границата на наказателното поле, само че настрана от левия непряк дирек на вратата на Пламен Андреев.

„ Спартак “ провежда бърза контраофанзива в 45-ата минута. Здравко Димитров откри Мехмед Сабри в наказателното поле, а той стреля, само че едва.

Домакините изравниха в 48-ата минута. Ивайло Климентов с удар от дъгата на наказателното поле, разтресе напречната греда на вратата на Пламен Андреев, след което топката тупна зад голлинията за 1:1.

„ Левски “ обаче поведе още веднъж в резултата с 2:1 в 51-ата минута. Уелтън проби по левия фланг, след което нахлу в наказателното поле на „ Спартак “ и се опита да подаде към Роналдо, Божидар Васев мазета топката на пътя на Филип Кръстев, който незабавно я прати във вратата на Дичевски. 

Малко по-късно Кръстев центрира от фал в наказателното поле, където Андриан Краев стреля с глава, само че над напречната греда в навън.

Уелтyн направи нов пробив в 56-ата минута, след което стреля, само че право в ръцете на Дичевски.

„ Спартак “ изравни резултата – 2:2 в 66-ата минута. Здравко Димитров центрира от фал в наказателното поле, където Пламен Димов засече топката с глава и я прати под напречната греда във вратата на Пламен Андреев.

Жереми Петрис в 78-ата минута от тъч подаде към Марин Петков в наказателното поле, който пусна рисков пас, паралелно на голлинията, само че Уелтън не съумя да засече топката.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР