Левски и Славия в двубой от 18-ия кръг на efbet

...
Левски и Славия в двубой от 18-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Левски ще се опита да се отпуши в най-старото столично дерби

Левски и Славия в дуел от 18-ия кръг на efbet Лига. Най-старото столично дерби е на стадион " Георги Аспарухов " и ще стартира в 17:30 часа.

" Сините " са е непобедени в пет следващи мача от шампионата, само че какво от това, откакто всички те приключиха наедно. В две от тези срещи отборът не съумя да победи борещите се за избавление Септември (София) и Спартак (Варна).
 От Левски оповестиха, че пускат в продажба първата в света футболна почитател AR блуза (ВИДЕО)
От Левски оповестиха, че пускат в продажба първата в света футболна почитател AR блуза (ВИДЕО)

Продуктът към този момент може да бъде закупен онлайн, оповестиха от клуба

Преди седмица 26-кратните първенци на два пъти повеждаха в морската ни столица, само че допускаха равнене, а в последна сметка може да са щастливи, че не изгубиха. Така противоречивият триумф над Ботев (Пловидив) при започване на октомври остава финален за Левски в шампионата.

Славия от своя страна е три срещи без загуба, като последно отборът взе значима победа над коравия Черно море (1:0). Преди това Славия записва две равенства - Спартак (Варна) (2:2) и ФК ЦСКА 1948 (1:1).
 Галин Иванов: Който си мисли, че Левски е в рецесия доста се лъже
Галин Иванов: Който си мисли, че Левски е в рецесия доста се лъже

" Тежък мач ни чака "

Добрите вести за треньора Станимир Стоилов са свързани със завръщането на Ивелин Попов, който даже може да започва от първата минута. Билал Бари и Илиян Стефанов обаче не престават да лекуват травми, а на омекотен режим преди 156-ото столично дерби сред двата тима упражняваха Филип Кръстев и Жереми Петрис, само че се чака да бъдат подготвени за игра.

В отбора на Славия Ертан Томбак е с фрактура на ръката и няма да бъде разполагаем на наставника Златомир Загорчич, който съобщи през седмицата, че желае отборът да вземе точки и от мача с Левски, и от този с първенеца Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР