Левски и Лудогорец ще изиграят поредните си мачове в първенството.

...
Левски и Лудогорец ще изиграят поредните си мачове в първенството.
Коментари Харесай

Ще се реваншират ли Левски и Лудогорец след загубите в първия кръг

Левски и Лудогорец ще изиграят следващите си мачове в шампионата. " Сините " ще гостуват за повторно тази година на Колежа в Пловдив против Ботев. " Орлите " пък одобряват на " Хювефарм Арена " новака Етър. БОТЕВ (ПД) - ЛЕВСКИ (ДНЕС, 19,15 ЧАСА) В Пловдив през днешния ден се чака да бъде доста горещо, само че по този начин ще е и в преносния смисъл на терена. Мачовете Ботев - Левски са една от класиките в българския футбол и се чакат с голям интерес от почитателите. В днешния дуел се чака треньорът на " жълто-черните " Станислав Генчев да направи някои промени в своя стартов състав. На върха на офанзивата още веднъж ще бъде Мартин Секулич, а Елвис Ману и Антоан Бароан ще останат запаси. Като бекове ще бъдат употребявани Николай Минков и Самуел Акере. Аут е получилият тежка травма Мохамед Брахими. 

Треньорът на Левски Николай Костов започва със загуба от ЦСКА 1948 в шампионата, само че " сините " демонстрираха добра игра. Затова най-вероятно той ще пусне същия състав от преди седмица. На вратата ще бъде Пламен Андреев, а отбраната пред него ще включва Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Марин Петков. В средата на терена ще играят Андриан Краев, Асен Митков и Джавад Ел Джемили. В офанзива ще се разчита на бразилците Уелтън, Роналдо и Рикардиньо. През второто полувреме дебют може да направи новото попълнение Асими Фадига, който към този момент има картотека в БФС. Наказан за мача е бразилецът Цунами.Предвиждането ни е за оспорван мач, без доста голови положения. ПРОГНОЗА: " ПОД 2,5 ГОЛА "  1,66 ЛУДОГОРЕЦ - ЕТЪР (ДНЕС, 21,30 ЧАСА)

Лудогорец започва несполучливо в шампионата със загуба 1:3 от различен от новаците в елита Крумовград, само че настроението на " Хювефарм Арена " се върна бързо с оглушителното 4:0 над Балкани (Косово). Шампионите ще желаят да поправят грешката си от първия кръг и ще търсят изразителна победа над Етър, като по този метод ще издигнат и самочувствието си преди идните мачове с Олимпия Любляна. Очаква се треньорът Ивайло Петев по традиция да направи ротация в състава, като даде късмет на някои футболисти, които по-рядко излизат като титуляри. В Разград с интерес се чака и дебютът на новия нападател Квадво Дуа, за който на Нюрнберг бяха платени 2,5 милиона евро.  

Етър се завърна в елита на българския футбол след неявяване от два сезона, само че започва несполучливо със загуба 0:1 от Славия във Велико Търново.  Треньорът Емануил Луканов опита и направи селекция в придвижване, само че към момента тимът му не е изцяло окомплектован. Той през днешния ден няма да може да употребява трима от своите футболисти - Дамян Христов, Илкер Будинов и Владислав Найденов. Те са чартърен на " Ивайло " от Лудогорец и нямат право да играят против клуба, който държи правата им.Предвиждането е Лудогорец да влезе със самочувствие в този мач след безапелационната победа и положителната игра против Балкани и да вкара много голове във вратата на Етър. ПРОГНОЗА: 1 (ХК-2) 2,05 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР