Левски и Лудогорец се интересуват от голмайстора на Виторул Габриел

...
Левски и Лудогорец се интересуват от голмайстора на Виторул Габриел
Коментари Харесай

Левски и Лудогорец с интерес към голмайстора на Виторул

Левски и Лудогорец се интересуват от голмайстора на Виторул Габриел Янку. 26-годишният нападател осъществя 18 попадения през този сезон в Лига 1 и претенденти за подписа му не липсват. Ясно е, че финансовото положение на „ сините “ не е положително и няма по какъв начин да си разреши да заплати трансферна сума за нападателя.

Според Sport.ro легендата на румънския футбол Джика Хаджи е съживил кариерата на Янку и сега Виторул желае за него към 1 милион евро, само че досега офертите не надвишават 500 000 евро. В северната ни съседка показват, че интерес към атакуващият футболист има единствено от страни със подобен футбол като в Румъния. Габриел Янку е привлякъл окото на унграските Ференцварош и Фехервар, както и на тимове от Полша, Сърбия, Турция и Чехия.

„ Какво да върша с Янку? Габи идва при мен и споделя, че има оферта от клуб от чужбина. Няма какво друго да направя с изключение на да го оставя да откри най-хубавото за себе си. Вижте какви цени оферират за него – няколко хиляди евро, което е нищо. Той е голмайстор на румънското състезание, само че какво да направя? Искам да имам такива играчи като Янку за към 5 години и да им дам положителни заплати, само че сега няма по какъв начин да се случи “, съобщи Хаджи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР