Левски и Лудогорец не се победиха в дербито на 17-ия

...
Левски и Лудогорец не се победиха в дербито на 17-ия
Коментари Харесай

Левски U15 и връстниците им от Лудогорец не се победиха пред погледа на Станимир Стоилов

Левски и Лудогорец не се победиха в дербито на 17-ия кръг в Елитната група до 15 години. Двата отбора не си вкараха и приключиха при резултат 0:0. Срещата беше следена онлайн от старши треньора на първия отбор на " сините " Станимир Стоилов.

Първата част стартира равностойно, като в 28-ата минута Антон Манов от Левски стреля с глава, само че топката мина около вратата. В ответната офанзива Илиан Гатински от гостите се оказа самичък против вратаря, само че Георги Кузев се намеси, а при отбитата топка Елисей Съров не съумя да осъществя.

През второто полувреме двата тима подвигнаха темпото и още в първата минута Лудогорец имаха опция, само че удар на Боян Иванов бе отразен. Домакините дадоха отговор с изстрел на Георги Денов. В 48-ата минута Димитър Мрънков съумя да преодолее вратаря на Левски, само че гредата избави " сините " от гол. До края на срещата тимовете сътвориха още няколко положения, само че попадения не паднаха.

Така Лудогорец остава лидер на Елитната група до 15 години,докато Левски е втори преди гостуването на Национал на Ботев (Пловдив).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР