Левски и Локомотив (Пловдив) ще изиграят мача си за Купата

...
Левски и Локомотив (Пловдив) ще изиграят мача си за Купата
Коментари Харесай

Левски срещу Локомотив за Купата още този уикенд!

Левски и Локомотив (Пловдив) ще изиграят мача си за Купата на България още този уикенд. Двата клуба ще създадат самобитна загрявка за действителните мачове с дуели по FIFA 20.

Виртуалните срещи ще бъдат с благотворителна цел.

Ето какво оповестиха " сините ":

ПФК " Левски " и ПФК " Локомотив " (Пловдив) ще се изправят един против различен в полуфинал за Купата на България още този уикенд. Двата клуба ще създадат самобитна загрявка за действителните мачове с дуели по FIFA 20! Виртуалният конфликт ще бъде с благотворителна цел и ще се организира по схемата на конкуренцията за трофея - две срещи на разменено посещение. В първата хазаин ще е " Локомотив ", а във втората - " Левски ".

" Черно-белите " ще бъдат представяни от Илко Пиргов, а " сините " - от Симеон Славчев. Те ще играят по схемата 3 от 5 победи с Ultimate team на FIFA 20, а срещите ще се проведат в две следващи съботи. Първата ще се излъчи на 09.05 от 13:00 ч. в формалната фейсбук страница на ПФК " Локомотив " (https://www.facebook.com/lokomotivplovdiv/), а втората ще е на 16.05 от 13:00 ч. в формалната фейсбук страница на ПФК " Левски " (https://www.facebook.com/levskiofficial/).

В първото живо лъчение почитателите и на двата тима ще могат да подкрепят идеята на Фенклуб " Локомотив " (Пловдив) pLOVEdiv против Covid-19, която се организира на https://bg.helpkarma.com/campaign/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355

Всеки дарил ще получи неповторим виртуален билет. Привържениците, които поддържат акцията в helpkarma.com, ще се снабдят автоматизирано на имейла си със документ за направеното подаяние автоматизирано на имейла си документ за направеното подаяние. Този документ може да бъде изпратен на имейл [email protected] или на фейсбук страницата на Фенклуб " Локомотив " (Пловдив), а в следствие всеки почитател ще получи - персонализиран билет с името си и с определен бранш (Бесика, Спортклуб, Централна естрада, Гости).

Във виртуалното " домакинство " на " сините " пък почитателите на отбора ще се включат за следващ път в акцията " Един за всички, всички за " Левски ", посредством която ще поддържат клуба чрез акцията " DMS Levski на 17 777 ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР