Левски и Етър ще затворят богатата неделна програма на българския

...
Левски и Етър ще затворят богатата неделна програма на българския
Коментари Харесай

Левски ще завърждава добрите впечатления от Морето срещу Етър

Левски и Етър ще затворят богатата неделна стратегия на българския футбол в неделя. Двата отбора ще се изправят един против различен на стадион " Георги Аспарухов " в София от 17:30 часа.

Тази борба ще можете да наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на новата платформа PLAY DIEMA XTRA и на GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.

Повече проблеми към състава има наставникът на " сините " Делио Роси. Той няма да може да употребява осъдените Антонио Вутов и Милош Цветкович, а с травма е титулярният капитан Божидар Митрев.

Това отваря късмет за изява за резервата Николай Кръстев, който пази и в предния мач с Черно море във Варна. Наказанието на Цветкович може да отвори вратата на Ивайло Найденов, а в състава се връща Габриел Обертан.

Любопитно е да се означи, че Роси предприе забавен ход и остави отвън групата Станислав Костов. Присъединилият се през зимата на към Левски нападател вкара два гола против Септември, а против Черно море остана на аварийна пейка, като се появи в игра прев втората част.

Левскарите би трябвало да затвърдят позитивните усещания от играта си във Варна против Етър, който обаче надалеч не е слаб противник. Великотърновци бяха на косъм да вземат хикс на много неуверения ЦСКА посред " Армията ".

Сега " болярите " няма да имат никакви усложнения към състава, както беше против " алените ". Единственият осъден е Иван Скерлев, а след наказания се завръщат Самб Бадара и Пламен Гълъбов.

Преди дуела на Герена Левски е трети в таблицата с 49 точки, а Етър е 13-и с 20.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР