Левски и Етър направиха драматично равенство 1:1 в интригуващ мач

...
Левски и Етър направиха драматично равенство 1:1 в интригуващ мач
Коментари Харесай

Куп пропуски лишиха Левски от победа

Левски и Етър направиха трагично тъждество 1:1 в завладяващ мач от 25-ия кръг на Първа лига. "Сините " бяха на път да осъществят цялостен поврат, само че Филипе Нашименто пропусна дузпа в 94-ата минута. Така Левски направи неверна стъпка тъкмо преди безконечното дерби с ЦСКА, което е идната неделя (18 март) от 13:00 часа на "Васил Левски ", написа "Блиц ". Разликата сред грандовете към този момент е цели 10 точки. ЦСКА е втори с 60, а Левски е трети с 50. Лидерът Лудогорец има 63 точки.

Мачът на "Герена " се развиваше повече от добре за гостите от Велико Търново, водени от Красимир Балъков. В 61-ата Велко Батрович даде задатък на новобранеца Етър след гаф на вратаря Николай Кръстев. След центриране отдясно младият вратар на домакините изпусна обикновено топката, която беше в ръцете му, и Батрович от близко вкара - 0:1.

Включилият се като запаса в срещата Сержиу Буш изравни в 72-ата минута. Паулиньо направи отличен пробив отляво и подаде на румънеца във вратарското поле, Христо Иванов в началото мазета, само че при добавката Буш добута топката в мрежата му - 1:1. Преди това "сините " пропуснаха редица положения, най-много преди почивката.

В третата минута на добавеното време на мача пред Левски се откри отличен късмет за постигане до трите точки. Паулиньо създаде дузпа, откакто съдията Ивайло Стоянов маркира фаул на Георги Пашов против играча на Левски. Филипе Нашименто се нагърби с осъществяването, само че изпрати топката отвън очертанията на вратата - около дясната греда, до момента в който Христо Иванов се беше хвърлил в противоположния ъгъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР