Левски и Ботев Пловдив не успяха да се победят в

...
Левски и Ботев Пловдив не успяха да се победят в
Коментари Харесай

Спорна дузпа, червен картон и поделени точки между "Левски" и "Ботев"

" Левски " и " Ботев " Пловдив не съумяха да се победят в първа среща от плейофите на Първа професионална футболна лига. Двата отбора приключиха 1:1 на стадион " Георги Аспарухов " в среща, която предложи голям брой страсти и противоречиви положения.

За първи път от 21 мача насам " канарчетата " не губят като посетител на " сините ", даже откакто играха близо 40 минути с човек по-малко. Те не можеха да разчитат и на контузения си голмайстор Тодор Неделев, който изгледа срещата от трибуните.

Мачът стартира с две пропилени благоприятни условия за гол от страна на домакините. Сейдахмет и Мариани не бяха точни, до момента в който футболистите на " Ботев " по-скоро се защитаваха, в сравнение с да нападат.

Снимка: Lap.bg

В 34-ата минута " сините " поучиха опция да изпълнят дузпа. Паулиньо стреля, до момента в който Филип Филипов от гостите опита да спре топката. Съдията Никола Попов обаче отсъди углавен удар за игра с ръка. Той беше осъществен от Мариани за 1:0.

Заради спор със съдията юношата на " Левски " и сегашен капитан на " жълто-черните " Лъчезар Балтанов, получи жълт картон.

В 47-ата минута резултатът стана 1:1. Централният бранител на " Ботев " Кристиян Димитров стреля от границата на наказателното поле и не остави шансове на Николай Михайлов.

Снимка: Lap.bg

Минути по-късно капитанът Балтанов беше изпъден, откакто получи второ публично предизвестие поради нарушени против Паулиньо.

Численото преимущество на противниците не обезкуражи " Ботев ". Напротив, " канарчетата " започнаха да поглеждат все по-често към вратата на Николай Михайлов. До други по-опасни положения до края на мача не се стигна и двата отбора поделиха точките.

Така " Левски " продължава да е трети в класирането и към този момент изостава на 5 точки от ЦСКА и на 8 от водача " Лудогорец ". " Ботев " е четвърти, на 9 точки зад " сините "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР