Левски готви изненада да феновете си и се очаква тя

...
Левски готви изненада да феновете си и се очаква тя
Коментари Харесай

Левски сключва дългоочакван спонсорски договор

Левски готви изненада да почитателите си и се чака тя да бъде на календара на отбора за идната година. Според хора от клуба той се бави, тъй като от " Герена " чакат безусловно във всеки миг Бордът на шефовете на строителната компания " Щрабаг " да постави автограф под контракта за спонсорство на „ сините “, написа " Тема Спорт ".

Параметрите и периодите са конкретизирани, както и най-малките елементи и остава единствено да се ударят печати и положат подписи. Вчера пък един от тарторите на агитката Любомир Костадинов разгласява във " Facebook ", че дълготрайният договор към този момент е подписан и се изчаква петъчното дерби с ЦСКА, с цел да бъде обявена новината публично.

Твърде допустимо е за часове да се създадат и фланелки с логото на компанията и футболистите да се снимат с тях. Десетките хиляди отпечатани календари ще създадат рекламния резултат за " Щрабаг " изумителен.

Компанията не е нова на " Герена ", като спонсорира Левски под една или друга форма, като даже от време на време превежда предплатено средства. Така се стигна до специфичната идея с името на компанията. Новият бранш „ А “ на стадиона носи името " Щрабаг " и е брандиран с логото на компанията. Предполага се, че това става против 1 милион лв. на година.

Приблизително такава е и сумата, при която букмейкърска компания неотдавна подписа контракт за една година, който влезе в действие на 1 декември. Логото ѝ към този момент е на ръкавите на екипите на футболистите. Ексклузивното място върху гърдите би трябвало да е за австрийската строителна компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР