Левски гони абсолютен рекорд в историята си по продадени фланелки.

...
Левски гони абсолютен рекорд в историята си по продадени фланелки.
Коментари Харесай

Левски на път да счупи абсолютен рекорд

Левски гони безспорен връх в историята си по продадени фланелки. Това стана факт, откакто и следващата порция от новите екипи бе разграбена от последователите на отбора. Вчера от Левски оповестиха, че ще пуснат още веднъж в продажба до броени часове мачовата фланелка за пролетния полусезон в шампионата, написа " Мач Телеграф ".

Екипът може да бъде закупен във почитател магазина на " Герена ", както и онлайн. Според осведомени съвсем 10 000 души са се сдобили с екипите, на които е изобразено логото на акцията - " Левски е безконечен ". Вчера клубът не излезе с нормалната информация за нея, а през днешния ден детайлности ще изнесе Ивайло Ивков.
 Гьоко Зайков стартира в Славия още през днешния ден
Гьоко Зайков стартира в Славия още през днешния ден

Възползва се от ново предписание на ФИФА

Очаква се той да заяви, че ентусиастите са минали котата от 1 милион лв.. Сумата, която бе събрана досега, оказа помощ на Левски да почисти отговорностите си към играчите, както и да покрие наложителните заплащания към свои някогашни треньори и футболисти, с цел да бъде избавен лиценза.

Иначе от през вчерашния ден се продават постоянни и виртуални билети за дербито с Локомотив (София), което ще се състои в събота на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ". " Сините " даже оповестиха местата във ВИП ложата на промоция от 50 лв..
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР