Левски е започнал преговори за привличането на централния защитник Кристиан

...
Левски е започнал преговори за привличането на централния защитник Кристиан
Коментари Харесай

Левски преговаря с легионер

Левски е почнал договаряния за привличането на централния бранител Кристиан Димитров, написа " Тема Спорт ". 25-годишният пловдивчанин към този момент е свободен сътрудник, откакто напусна хърватския Хайдук (Сплит). Интерес към Димитров има и от Берое, само че Левски също ще се опита да притегли юношата на Ботев Пд, който има 14 мача за националния тим.

От " Герена " желаеха Димитров и преди време, когато по времето на Петър Хубчев бяха доста покрай автограф, само че тогава двете страни се разминаха. В последна сметка Кристиан реши да продължи кариерата си в чужбина, само че там не му провървя изключително. Общо за Хайдук Сплит той записа 46 мача, само че през актуалната акция бе твърда запаса. Бе даван чартърен и на румънския първенец ЧФР Клуж, където обаче също бе със статут на твърда запаса.

Левски към този момент си обезпечи укрепване в офанзива през зимата с привличането на бразилеца Рикардиньо, а идната цел на Мъри Стоилов е взимането на нов централен бранител. За схемата 3-5-2, която Мъри употребява в някои от напечените дуели, столичани имат потребност от повече варианти в зоната на ариергарда. Настоящите са Кордоба, Сундберг и Ван дер Каап. Освен това има вид някой от първите двама да бъде продаден през зимата.
 Левски още веднъж се оглежда за футболист от скандинавските страни
Левски още веднъж се оглежда за футболист от скандинавските страни

Причината е, че в Норвегия, Швеция, Исландия и Финландия шампионатите към този момент приключиха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР