Левски е заложник на политически интереси и моделът на управление

...
Левски е заложник на политически интереси и моделът на управление
Коментари Харесай

Феновете на "Левски": Клубът е заложник на политически интереси

" Левски " е пленник на политически ползи и моделът на ръководство не е верният. Това обявиха почитателите на футболния клуб след срещата си с министър-председателя Бойко Борисов.


Бойко Борисов към почитателите на " Левски ": Акциите би трябвало да са при вас (ВИДЕО) "Вие обвързахте тематиките за хазарта и бъдещето на клуба ", съобщи министър-председателят
Тя беше подбудена от терзанията на последователите след инициираните промени в Закона за
хазарта. Те са инициирани от ръководителя на НФСБ Валери Симеонов и плануват лотарийните игри да се провеждат само и единствено от страната. Това ще засегне финансирането на " Левски ", защото такава компания е един от главните спонсори на отбора. Тя е благосъстоятелност на Васил Божков. Бизнесменът съобщи, че, в случай че те бъдат признати, той няма да може да устоя клуба.

" Левски " е политически пленник от най-малко 5-6 години. Видяхме триумвират с неразбираем генезис, видяхме Спас Русев. Това няма по какъв начин да стане без благословията на ръководещите. Питах дали е случайност това, което се случва. Казаха ми, че най-вероятно е инцидентно. Питах дали проектозаконът на Валери Симеонов не е противоконституционен. Казаха ми, че ще бъде тествано. Крайно несериозно е да се предлага закон, без да се ревизира дали това няма да има последици за страната. Аз се разгласявам срещу този модел. За първи път имаме от 5-6 години притежател, който се съобщи и сподели, че парите са негови. Финансовият министър удостовери, че финансирането на " Левски " сега е под формата на дарения. Т.е. финансовото състояние на клуба не се утежнява, а в противен случай. На левскарите им омръзна да виждат спуснати притежатели. Днес се убедих, че това е следващата скица на гърба на обичания тим. Обявявам се срещу това. Подкрепям това управление на " Левски ", съобщи Адриан Петров от организацията " Ултрас Левски ".

" Сините " последователи обявиха, че измежду тях има такива, които са настроени за митинги, само че по-голяма част избират да покажат поддръжката си към " Левски " на стадиона.

" Аз мисля, че би трябвало да показваме митинга си на стадиона. Бих изслушал и други оферти. Крайно време е да бъде спряно това " Левски " да бъде разменна монета в всякакви игри. На този стадий почитателите не могат да устоят тим от подобен диаметър. С години работа, в случай че почитателите схванат, че имат власт, може. Но за това трябват години. За избран интервал може да стане. Изцяло нещата са ориентирани към това хората да вървят на стадиона. Това е най-важното. Всичко, което споделих, е персонална позиция. Ще разясняваме и ще забележим дали групата ще излезе с единно мнение. Попитах кой е отговорен. Който употребява малката врата или който я е оставил “, сподели още Адриан Петров, като посочи, че става дума за персонално мнение, а не на всички почитатели.

На срещата министър-председателят Борисов предложи почитателите да получат акциите на клуба. След нея обаче почитателите обявиха, че сега няма по какъв начин футболният клуб да се устоя по този способ.

" Поговорихме за много неща. Някои основни, някои не до там. Присъстващите държавни мъже, съгласно мен се съгласиха, че моделът, по който се ръководи футбола е неправилен и води до там, където се намира " Левски ". Беше препоръчано да си вземем акциите, каквото и да значи това. Така стоят нещата. Ние отговорихме, че ще си помислим. Спас Русев също ни споделяше да си вземем акциите. Нещата, сложени по този метод, неизбежно вкарват почитателите в тази игра. Под някаква форма, " Левски " е нормализиран в последната година. Но ни е ясно, че този модел не е резистентен и това е видно ", обясни ръководителят на Националния клуб на последователите Степан Хиндлиян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР