Левски е с единия крак вън от турнира за Купата

...
Левски е с единия крак вън от турнира за Купата
Коментари Харесай

"Локомотив" отдалечи "Левски" от купата

" Левски " е с единия крайник вън от шампионата за Купата на България, след като загуби с 0:2 като посетител от сегашния притежател на трофея " Локомотив " (Пд) в първи 1/2-финален мач. " Сините " представляваха жалка панорама на терена и бяха надиграни изрично, като дори не насочиха сериозен удар към вратата на домакините.

От своя страна " Локомотив " игра въодушевено и има към този момент огромни шансове да се класира за втора поредна година на край в шампионата. Попаденията паднаха преди почивката. В 23-ата мин. Лукас Масоеро даде превъзходен пас към капитана си Димитър Илиев, който откри резултата с шут с левия крайник. За гола способства и нескопосаната интервенция на вратаря на " Левски " Милан Миятович. В 45-ата мин. " синята " отбрана за следващ път стана неподвижен очевидец на офанзива на " Локомотив ", като в тази ситуация домакините си подадоха необезпокоявани 5 паса на 10-ина метра пред вратата на Миятович, преди Бирсент Карагарен да удвои. 

След почивката " Левски " не направи някакъв логичен опит най-малко да вкара гол, с който да си помогне за реванша. Това очевидно изнерви притежателя на мажоритарния дял акции в клуба Наско Сираков, който изгледа мача от трибуните и ускори спекулациите за бъдещето на треньора на " сините " Петър Хубчев.

След края наставникът разумно беше сериозен. " Ние отстъпихме през първото полувреме. Бяхме надалеч от съперника, закъснявахме, не влизахме в единоборствата – там бяхме слаби. Първите 10 минути почти добре стояхме, само че след това… доста надалеч от тях. Не спечелихме една втора топка. Да кажем, че това е стичане на събитията. Положения имаме, само че би трябвало да стартираме да вкарваме. Повече убеденост им е нужна на играчите ни. Липсата на Паулиньо и Живко Миланов е част от неприятните неща, протичащи се при нас, само че няма да ги разясня. Мачовете са по този начин подредени, че са задоволително тежки. Нека мислим за идващия мач (б.ред. - посещение против " Арда " в неделя още веднъж на ст. " Локомотив " в Пловдив). Трябва да бием най-сетне в него ", съобщи Хубчев пред " Диема спорт ".

Наставникът на " Локомотив " Бруно Акрапович пък съобщи: " Ние бяхме по-добрите, изключително през първата част. Трудно ще е на реванша, знаем го. Салинас и Умарбаев определяха темпото. Имахме темп. Исках да вкараме и още голове. Това е обичаният ми шампионат. Дано да се класираме за Европа. "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР