Левски е реагирал като голям отбор на серията от три

...
Левски е реагирал като голям отбор на серията от три
Коментари Харесай

Интуицията на Спас Русев е помогнала на Делио Роси за победната тактика срещу ЦСКА

Левски " е реагирал като огромен тим на серията от три следващи загуби, с цел да се възвърне и да победи ЦСКА. Това сподели треньорът на сините Делио Роси след триумфа над алените с 2:0, който дава огромно преимущество преди втория реванша в полуфиналите в Купата на България.

" Истината е, че в последно време не играхме добре, само че този път всичко се получи. Хубавото на футбола е, че след неприятна загуба идва победа, това се случва на всички тимове, които са на високо равнище ", сподели Делио Роси.

Той разкри, че е е направил смяна с позицията на Габриел Обертан по концепция на притежателя Спас Русев. Бизнесменът беше при тима ден преди мача, а против ЦСКА Обертан излезе на дясното крило и подаде за двата гола на Серджиу Буш.

" Той не беше играл на тази позиция от 2015 година и не беше сигурен дали ще се оправи. Трябва да кажа, че това беше някаква полу интиуиция на притежателя и аз го послушах ", сподели още италианецът.

Според Роси " Левски " не може да бъде спокоен преди реванша, давайки за образец невероятния поврат в Шампионската лига, който " Рома " направи против " Барселона ".

" Във втория мач няма да излезем с глуха отбрана, ще изберем най-хубавата тактичност за срещата ", добави експертът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР