Левски е приел две оферти за крилото Станислав Иванов, пише

...
Левски е приел две оферти за крилото Станислав Иванов, пише
Коментари Харесай

Левски прие две оферти за Станислав Иванов

Левски е приел две предложения за крилото Станислав Иванов, написа " Тема Спорт ". Дали ще се стигне до трансфер сега зависи само от младежкия национал. Едното предложение е от втородивизионния немски Ерцгебирге (Ауе). Другото е от турски първокласен клуб. На опашката имало още един отбор, само че към този момент диалозите с него са на назад във времето.

През тази седмица Станислав Иванов би трябвало да организира публични диалози с представителите на Ерцгебирге. Германците към този момент броят договорката за сигурна, само че подписи под контракт към момента липсват. Президентът на клуба Хелге Леонард съобщи, че отборът ще притегли млад български национал. " С финансовия ни шеф Михаел Фойгт към този момент осигурихме прехвърлянето на български национал, който ще ни укрепи в офанзивната част. Очакваме завършването на договорката през идващите дни ", разяснява Леонард пред tag24.de.

В този клуб има сериозна българска диря. В Ерцгебирге преди време играха вратарят Руси Петков, халфът Цветомир Чипев и нападателите Димитър Рангелов и Мартин Тошев. В интервала 4 юни 2015 - 28 февруари 2017 година треньор на тима беше Павел Дочев.

Чаканият произлязъл трансфер на Станислав, с който да бъде вързана част от бюджета, бе повода той да не стартира като титуляр против ЦСКА 1948. Иванов се появи на терена в края на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР