Левски е претърпял спортна и морална катастрофа в последната година.

...
Левски е претърпял спортна и морална катастрофа в последната година.
Коментари Харесай

"Синя България" видя "спортна и морална катастрофа" в "Левски" и поиска спешни промени

Левски " е претърпял спортна и морална злополука в последната година. Това регистрира тръстът " Синя България " в послание до притежателя Спас Русев часове след срамното отпадане от " Вадуц " в Лига Европа.

От организацията се изричат сериозно за събитията и положението на клуба от последната година. Въпреки това показват, че са подготвени да спомагат за измененията, поради " невъзможността на Русев да се оправи самичък ".

" Преди една година подадохме ръка към вас в качеството ви на мажоритарен акционер и президент на " Левски " в обстановка на следващата рецесия. Независимо че сме идеологически съперник на модела " Бащица ", си даваме ясна сметка, че обществено-политическите действителности в България го вършат безалтернативен все още. Същевременно обаче сме сигурни, че в сходна действителност единственият късмет пред " Левски " е промяна на всяко равнище в клуба и заемането на позиции от хора с потвърден опит и качества ", показват от " Синя България ".

" Смятаме, че промяната, за която приказваме и чиято нужда споделяме, не търпи никакво отсрочване, а невъзможността ви да се справите с нея, отлагането и предприемането на компромисни стъпки са главната причина за спортната и морална злополука ", не престават от тръста.

Те упорстват за незабавна среща за разискване на детайлни стъпки и крайни периоди с включени " незабавни лични промени ". Според " Синя България " е нужна промяната на Делио Роси " поради очевидната неспособност да сътвори конкурентен тим ". От организацията упорстват да се сменят изпълнителният шеф Красимир Иванов " поради очевидната липса на лидерски качества и визия за ръководството и развиването на клуба " и скаутът на клуба Кирил Вангелов, както и да се назначи състезателен шеф.

" Не на последно място желаеме да отбележим, че разочарованието от хроничната некадърност на ПФК " Левски " да извършва историческата си роля на тим, предоставящ откровена приятност от футболната игра има възможност все по-често да води след себе си грозни подиуми, които биха могли да навредят на обичания ни клуб. Изразяваме нашето безпокойствие от такива сюжети, както и призоваваме последователите на " Левски " към самоограничение от сходни дейности. Надяваме се управлението на клуба да вземе съответни ограничения в посока на възстановяване на сигурността на стадиона, само че най-много в премахване на първопричините за срамните резултати ", прибавят от тръста.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР