Левски е получил оферта за централия си нападател , твърди

...
Левски е получил оферта за централия си нападател , твърди
Коментари Харесай

Левски получи оферта за Робърта

Левски е получил оферта за централия си нападател, твърди " Тема Спорт ". Тя обаче на този стадий не удовлетворява управлението на клуба. Причината е, че предлагането за нидерландеца е за взимането му чартърен до края на акцията, като по-късно да има алтернатива за откупуването на правата му. Сумата, която е препоръчана за привличането като преотстъпен за 1 година, е 250 000 евро. Тя идва от турски клуб. От Левски обаче към този момент не бързат да я одобряват. Шефовете на " сините " се надяват да дойде по-добро предложение за 22-годишния стрелец, който през предишния сезон бе голмайстор на тима.

Интерес към Робърта имаше от. Той няколко пъти е бил набюдаван от емисари на този клуб, само че оферта липсваше. През този сезон нидрландецът има 4 турнирни мача, като в тях не се разписа. Нападателят получи контузия при семейството на (0:1), която го извади от игра за месец. Робърта се завърна на терена в гостуването на през уикенда, което бе изгубено с 1:2. Той остана на игрището до 65-ата минута, когато бе сменен.

Левски се нуждае от свежи средства, които да бъдат набавени с продажба на играчи. От " Герена " признаха, че имат две оферти, които разискват. Това лято те трансферираха само капитана Иван Горанов, който мина в белгийския за 125 хиляди евро. До затварянето на пазара на 5 октомври вечерта Левски може да се раздели както с Робърта, по този начин и с някой всред, и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР