Левски e набелязал доста любопитна опция за зимен трансфер, с

...
Левски e набелязал доста любопитна опция за зимен трансфер, с
Коментари Харесай

Левски с доста любопитна опция за зимен трансфер

Левски e набелязал много любопитна алтернатива за зимен трансфер, с който да укрепи фланговете си в защита. Според вестник "Тема Спорт ", отборът желае да притегли универсалния футболист на Арда Кърджали Деян Лозев. Той е бил утвърден от Петър Хубчев за трансфер на "Герена ".

26-годишният Лозев може да играе като десен халф и десен бек. "Сините " ще се опитат да го вземат през зимната пауза. Ако се стигне до трансфер, той ще бъде опция както на младока Станислав Иванов в по-предни позиции, по този начин и на капитана Живко Миланов.

След последния есенен кръг управленията на двата клуба ще седнат на договаряния. Възможно е "сините " да употребяват като разменна монета в договорката младежкия национал Ивайло Найденов, който има прочут опит в Кърджали.

Лозев прави мощна есен за Арда - в 17 мача има 1 гол и 5 асистенции. Фланговият състезател бе извикан от Красимир Балъков в националния тим за евроквалификациите с Англия (0:6) и Черна гора (0:0). Левски ще се опита да вземе и други българи от родното състезание. Сред набелязаните са Александър Василев от Берое и Кристиан Димитров от Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР