Левски е на път да приключи съдебните битки в две

...
Левски е на път да приключи съдебните битки в две
Коментари Харесай

Левски на път да приключи благополучно две знакови дела

Левски е на път да завърши правосъдните борби в две знакови каузи, които през последните години съществено повредиха имиджа на клуба. Става въпрос за исковете на телевизионните водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов, а също по този начин и на именития треньор на сините Станимир Стоилов. Общата дължима от Левски сума е 130 000 лв..

Първото дело на Иван и Андрей ще завърши на 2 юли 2020 година, когато съдът е насрочил съвещание. Двамата известни сини ентусиасти към този момент оповестиха, че в името на оцеляването на клуба ще се откажат от дълга към тях на стойност 60 000 лв.. Сумата трябваше да им бъде върната още преди няколко години, когато я бяха дали като заем за обзавеждане на почитател магазина на клуба, само че това по този начин и не се случи.

Другата, още по-знакова и уронваща престижа на клуба правосъдна борба - тази против някогашния треньор на сините Станимир Стоилов, е за 70 000 лв.. Делото, което е на втора инстанция, би трябвало да продължи през септември тази година.

Очакванията са след идването на новия притежател Наско Сираков двете страни да реализират съглашение и то да бъде прекъснато.

Любопитното в тази ситуация е, че точно новият необут на Левски е главен очевидец по желае на Мъри и с показанията си поддържа треньора.

Предвид тежкото финансово положение на клуба е прекомерно евентуално Станимир Стоилов да направи жест, опрощавайки дълга от 70 000 лв.. Преди това той имаше проект да подари парите за създаване на “Небесен бранш “Б” на “Герена” и за мемориал, с който да бъдат почетени огромните футболисти в историята на българския гранд, които не са сред живите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР