Левски е на крачка да завърши привличането на Габриел Обертан.

...
Левски е на крачка да завърши привличането на Габриел Обертан.
Коментари Харесай

"Левски" се е разбрал с Обертан, договорът ще е за две години

" Левски " е на крачка да приключи привличането на Габриел Обертан. Бившият футболист на " Манчестър юнайтед " се е договорил за персоналните си условия, заяви " Дарик ".

Според информацията французинът ще дойде в София този следобяд, след което ще премине медицински проучвания. Ако няма проблем, той ще подпише за две години.

Обертан игра за последно в британския " Уигън ". Французинът се причисли към " латикс " през януари от съветския " Анжи ", където изкара единствено четири месеца. Той вкара един гол в 12 мача за " Уигън " и напусна, откакто тимът изпадна от Чемпиъншип в Първа лига.

Крилото има 28 дуела и едно попадение с екипа на " Манчестър юнайтед ". 28-годишният състезател беше притеглен на " Олд трафорд " от " Бордо " през лятото на 2009 година против 4 милиона евро.

Ако привличането се реализира, това ще е вторият огромен трансфер за сините това лято. Наскоро те взеха игралия във Висшата лига Жорди Гомес. Останалите нови попълнения на Николай Митов са Жуниор Мапуку, Серджио Буш, Нелуц Рошу, Милош Цветкович, Васил Панайотов, Иван Горанов, Георги Ангелов, Александър Любенов и Антонио Вутов, който беше взет чартърен от " Удинезе ".

Лошата вест за " Левски " е травмата на централния бранител Давид Яблонски. Той е получил мускулна контузия и ще отсъства сред три и четири седмици.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР