Левски е много близо до привличането на трети нов футболист,

...
Левски е много близо до привличането на трети нов футболист,
Коментари Харесай

Разкритие на БЛИЦ: Левски прави любопитна трансферна врътка

Левски е доста покрай привличането на трети нов футболист, научи БЛИЦ СПОРТ. Става дума за отбранителния халф на Ботев (Пловдив) Яя Меледже.

20-годишният котдивоарец има контракт с " канарчетата " до края на сезона, само че БЛИЦ разкри още в края на декември, че няма предпочитание да играе повече в клуба.

Правата на Меледже са поделени сред някогашния необут на Ботев - Румен Чандъров и пловдивчани. Футболният активист държи 60%, до момента в който 40% са при канарчетата. В околните дни Яя ще премине в Септември (София), като Чандъров ще заплати на Ботев останалите 40% и ще има цялостни права над халфа.

Веднага откакто дойде в Септември, Меледже ще бъде преотстъпен чартърен в Левски. Това се прави, тъй като футболистите няма право на два прехвърлянето в един прозорец. Меледже ще играе като преотстъпен на " Герена " до края на сезона, а в контракта ще има уговорка за откупуване.

С тази врътка Левски заобикаля едновременни договаряния с двете страни притежаващи правата на Меледже - Ботев и Румен Чандъров, при които нещата могат доста да се усложнят и цената да се завиши.



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР