Левски е много близо до привличането на латвийския бранител Виталий

...
Левски е много близо до привличането на латвийския бранител Виталий
Коментари Харесай

Максименко близо до Левски, поискал трансфер, а Славиша помага

Левски е доста покрай привличането на латвийския защитник Виталий Максименко. Според медиите в Словения, той е поискал да бъде продаден поради тежкото финансово положение на клуба. А единственият претендент за подписа му е точно българският гранд.

В момента актуалният му клуб Олимпия Любляна е раздиран от жестока финансова рецесия. Собственикът Милан Мандарич се затруднява с издръжката му и желае да го продаде, а договарянията за това се провалиха през юли.

От тогава някогашният притежател на Лестър не е дал и стотинка на играчите. Точно тази финансова неустановеност е предиздвикала няколко от звездите да изискат трансфер, а измежду тях е и Максименко. Той дори може да разтрогне контракта си по виновност на клуба поради забавените заплати.

Той беше желан от "сините " и предходната година през зимата. Тогава ментор на отбора беше Славиша Стоянович, който в този момент работи с него, само че в латвийския народен тим. По информация на GONG.BG, точно той е оповестил подготвеност да му помогне с контактите си да отиде на "Герена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР