Левски е единственият реален конкурент на Лудогорец за титлата. Това

...
Левски е единственият реален конкурент на Лудогорец за титлата. Това
Коментари Харесай

И.д. треньор на "Лудогорец" обяви "Левски" за единствен конкурент

" Левски " е единственият действителен съперник на " Лудогорец " за купата. Това мнение изрази Станислав Генчев, който към момента се води и.д. треньор на разградчани в очакване на непрекъснато предопределение.

" Резултатите демонстрират, че сме преди " Левски ", само че ми прави усещане, че те имат усъвършенстване в играта и организацията. Доближават се до това, което почитателите желаят да виждат от тях. Мисля, че ще бъдат главният ни съперник за купата ", съобщи Генчев пред " Диема спорт ". Така той на процедура отписа " ЦСКА-София " от своите сметки. В момента " Лудогорец " води в класирането с 30 т., на 4 т. пред " Левски " и " Локомотив " (Пд), и на 8 т. пред  " ЦСКА-София ".

Иначе Генчев се въздържа от мнения за краткотрайния си статут в " Лудогорец ", като даже прояви невзискателност за постигнатите дотук триумфи, измежду които успехите с 5:1 над ЦСКА (Москва), 3:0 над " Ференцварош "  и 2:0 над " Левски ".

" Резултатите не са единствено моя заслуга - те са на футболистите и на всички, които работят тук. Изражението на терена не е единствено резултат от работата на треньора. Синхронът в един тим е едно от най-важните неща. Точно това се усъвършенства през последните месеци и по този начин демонстрираме своето лице. Рубиконът бяха мачовете против " Марибор ". Те ни класираха в групите на Лига Европа, а с това пристигна и спокойствието. После пристигнаха и успехите в България, които също способстваха за нашата убеденост ", изясни Генчев.

След което даде и рецептата си за справяне с тима: " Аз съм бил капитан на тези играчи. Това ми оказва помощ на мен, а и опитните оказват помощ в съблекалнята, с цел да ги приобщят към концепциите, които задавам. Аз се старая да бъда почтен с тях – да им демонстрирам хубавите неща, само че и грешките. Когато предпочитам стартовата единадесеторка, се старая да бъда почтен. Който не играе, да знае за какво не играе, а който играе, да бъде наясно за какво е попаднал там ".

Всъщност футболистите на " Левски " са единствените отвън " Лудогорец ", които афишират, че купата е цел пред тях. Засега даже треньорът им Петър Хубчев се въздържа да удостовери това. Вчера той заведе тима на лагера в Добринище. " Сините " ще са там до неделя, като в събота от 15.30 ч. ще гостуват в Разлог на локалния " Пирин " в контрола. Хубчев взе на лагера седем юноши.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР