Левски е близо до трансфер на ганайския футболист Насиру Мохамед.

...
Левски е близо до трансфер на ганайския футболист Насиру Мохамед.
Коментари Харесай

"Левски" взима ганаец за 250 000 евро

" Левски " е покрай трансфер на ганайския футболист Насиру Мохамед. Според шведския вестник " Афтонбладет " " сините " ще платят 250 000 евро на локалния " Хакен ", с цел да привлекат футболиста. Спортният шеф на клуба Сони Карлсон удостовери, че се водят договаряния, само че въпреки всичко посочи, че прехвърлянето не е приключен. 

Мохамед може да играе и на двете крила, като избира да играе отдясно, както и като полузащитник. Той има и мачове като централен нападател. През този сезон ганаецът има 12 мача и 1 гол за " Хакен ", а през предишния се е разписал 4 пъти в 17 срещи. Според " Топспорт " Мохамед към този момент е в София за медицински проучвания и заключителни договаряния с " Левски ".

Треньорът на " сините " Петър Хубчев разгласи след 0:0 с " Етър " в неделя, че има развиване по прехвърлянията и скоро чака вести към нови играчи. Наставникът счита, че отборът е посочил положителни неща във Велико Търново, макар че не съумя да завоюва срещата.

" Към края на мача желаехме повече успеха. Не ни доближи гол. Имахме задоволително положения, само че беше въпрос на майсторство. Повече се интересувам от желанието и хъса да се победи. Има какво да се желае, само че се видяха положителни неща ", сподели Хубчев. Според него " Левски " не би трябвало да се оправдава за изпуснатите точки с това, че е играл с " Ружомберок " в Лига Европа три дни по-рано:  " Ние се стремим да избягаме от обикновените пояснения и опрощение с дуела в Лига Европа би било тъкмо такова. Това ще бъде тичане от отговорност. Аз персонално не видях отмалялост. "

Този четвъртък " сините " гостуват на АЕК (Ларнака) в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Ако в профил кипърския отбор, " Левски " ще срещне спечелилия от дуела сред " Гент " (Бел) и " Виторул " (Рум). Жребият през вчерашния ден отреди " сините " да са домакините в възможния първи дуел на 8 август, а реваншът е на 15 август. " Левски " игра с " Гент " през 2010 година, когато завоюва с 3:2 в София и падна с 0:1 като посетител в груповата фаза на Лига Европа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР