Левски 2 : 2 Монтана 51′ ГООЛ ЗА МОНТАНА!! 2:2!!

...
Левски 2 : 2 Монтана 51′ ГООЛ ЗА МОНТАНА!! 2:2!!
Коментари Харесай

Левски - Монтана 2:2, Атанас Илиев връща гостите в мача


Левски

2: 2

Монтана
 51′
ГООЛ ЗА МОНТАНА!! 2:2!! ИЛИЕВ! Втората част започва по този начин, както и първата - с попадение за Монтана. Левскарите позволиха кошмарна неточност при изнасянето на топката, като максимален провинен се оказа резервата Антони Белмонт. Французинът подари топката на Атанас Илиев, който самичък против вратаря не сбърка за 2:2!

 Снимка 390045
Източник:

45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
40′
ГОООЛ ЗА ЛЕВСКИ!! 2:1!!! ПАУЛИНЬО!! Макар и в другарски мач, бразилецът Паулиньо постави завършек на головата си суша в Левски. Футболистът с №7 се оказа на точното място, откакто Буш получи топката до дясната греда и съумя да направи отлична асистенция, матирайки защитата на Монтана с изострен диагонален пас.

 Снимка 390039
Източник:

30′
РИВАЛДИНЬО!! Пълният поврат можеше да бъде сбъднат още в 30-ата минута, но триково отиграване с пета на Ривалдиньо беше избавено от вратаря на Монтана.
26′
ГОООЛ ЗА ЛЕВСКИ!! 1:1 АТАНАС КАБОВ! Натискът, който селекцията на Славиша Стоянович упражняваше, даде резултат и Левски изравни в 26-ата минута. Луи Нганиони пусна съвършен пас по въздух за Кабов, който изпревари закъснелия да го пресече Орлинов и елегантно осъществя за домакините.

 Снимка 390042
Източник:

22′
КАБОВ! Натискът пред вратата на монтанчани се усилваше. Добра опция да върне домакините в мача получи и младият Атанас Кабов. Атакуващият халф излезе на добра позиция в 22-ата минута, само че беше бързо респектиран от отличната изява на Орлинов.
19′
Ривалдиньо продължи да бъде най-опасният футболист на левскарите. В 19-ата минута той сътвори чудесно двойно подаване с Буш и се наложи да стреля от комфортна позиция. Стореното момент по-късно от бразилеца обаче бе същинско отчаяние.
14′
Левски прави опити за бързо равнене, само че против себе си има един пределно мобилизиран отбор, за който може да кажем, че нападна надалеч по-опасно. В 15-ата минута нещо по-интересно опитва да направи Ривалдиньо, само че изстрелът му от междинна отдалеченост мина над горната греда.
5′
ГОООЛ ЗА МОНТАНА! 0:1!! СЕРГЕЙ ГЕОРГИЕВ! Пропускът не се оказа съдбовен за селекцията на Ферарио Спасов, която още при идващото си състояние към този момент наказа столичния гранд. Сергей Георгиев влезе на скорост в полето на Левски и с хубав диагонален изстрел не остави никакъв късмет на Кръстев.

 Снимка 390035
Източник:

3′
КАКВО НАЧАЛО! Проверката на " Герена " стартира много забавно, като двата отбора си размениха по едно забавно състояние в границите на 60 секунди. Първото бе за домакините от Левски, които въпреки и с малко шанс, можеха да стигнат до гол, откакто вратарят на противника Орлинов не реши една висока топка, изпусна я и тя се отби в гредата. В ответната офанзива пък Монтана можеше да поведе, само че Николай Кръстев парира удар от близко на Димитър Георгиев.
1′
НАЧАЛО НА ПРОВЕРКАТА!
Състав Николай Кръстев Марин Орлинов Луи Нганиони Васил Попов Аймен Белаид Владимир Айтов Ивайло Надйенов Румен Трифонов Паулиньо Стефан Цонков Серджиу Буш Йордан Йорданов Ривалдиньо Никола Гавов Филипе Нашименто Айкут Рамадан Давиде Яблонски Димитър Георгиев Илия Юруков Сергей Георгиев Атанас Кабов Владислав Мисяк Треньор Славиша Стоянович Ферарио Спасов Резерви Димитър Шейтанов Атанас Илиев Нуно Рейш Антони Белмонт Давиде Мариани Милош Цветкович Алекс Боримиров Мартин Петков
Отборите на Левски и Монтана се изправят един против различен в надзорен мач. Спарингът ще се играе на стадион " Георги Аспарухов ", като входът е свободен, а за почитателите само ще бъде отворен Сектор " А ".

 Славиша Стоянович гневен, подготвен да напусне Левски?!
Славиша Стоянович гневен, подготвен да напусне Левски?!

" Ако аз съм казусът, потеглям си на полусезона ", декларирал сърбинът пред играчите

Приятелската намира се организира поради паузата в шампионата. Домакините няма да разчитат на своя национал Станислав Костов, а контузени пък са капитанът Иван Горанов и Богдан Вашчук.

 Давид Яблонски мотае Левски за новия си контракт
Давид Яблонски мотае Левски за новия си контракт

Чехът е обект на интерес от страна на съществени задгранични клубове

Очакванията са, че по сходство на предходните контроли, и в тази Славиша Стоянович ще даде късмет за изява на играчи, които по-рядко получават игрови минути в формалните дуели. Интерес възбужда и решението на вратарската рецесия, която крепко тресе " сините " през последните няколко месеца. На трибуните се чака да бъде и Николай Михайлов, който договаря със притежателя Спас Русев за трансфер в столичния гранд.

 Ники Михайлов е все по-близо до завръщане в Левски
Ники Михайлов е все по-близо до завръщане в Левски

Преговорите сред вратаря и " синия " необут Спас Русев са на финалната права

Монтана се намира на второ място във Втора лига, като изостава на цели седем точки от безапелационния водач Царско село. Начело на гостите е опитният експерт Ферарио Спасов, а в отбора личат имената на някогашните левскари - Ивайло Василев, Галин Ташев, Владислав Мисяк, Сергей Георгиев и Мирослав Антонов.

 Богдан Вашчук завърши с Левски?
Богдан Вашчук завърши с Левски?

Контузията му в бедрото се възобнови
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР