Левон Хампарцумян е новият председател на Българския форум на бизнес

...
Левон Хампарцумян е новият председател на Българския форум на бизнес
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян е новият председател на Българския форум на бизнес лидерите

Левон Хампарцумян е новият ръководител на Българския конгрес на бизнес водачите. Той бе определен от Общото заседание на организацията, което се организира на 30 май в гранд хотел „ София ”. „ Приемам високата чест с отговорност и отдаденост към идеята на Форума да бъде генератор на хрумвания и начинания за развиване, положителни практики и трайно възстановяване на средата за работа и живот у нас “, сподели Левон Хампарцумян. „ Председателят е пръв измежду равни, по тази причина и ще разгадавам на положителното партньорство с всички вас “, добави той.

Делегатите гласоподаваха доверие и на Ираван Хира от „ Хюлет Пакард Ентърпрайз, ръководена от Селектиум “, който поема ролята на заместник-председател след два сполучливи тригодишни мандата отпред на организацията. „ Нашата организация реализира доста, тъй като всички наши членове работят за това да живеем на по-добро място. Форумът е най-хубавата допустима платформа, с която можем да създадем България онази страна, за която мечтаем “, съобщи той.

Двама нови мениджъри влизат в Управителния съвет на Форума – Антон Панайотов от „ Аларик Секюритис “ и Владислав Михов от „ Джапан Табако Интернешънъл “. Те заменят отдръпналите се членове на Борда Мария Шишкова от „ ЕЙМС Хюман Кепитъл и Дейл Карнеги Трейнинг България “ и Ирина Василевска от „ Теленор България “.

Делегатите възобновиха мандатите на членовете на Борда Весела Илиева от „ Юник Естейтс “, Камелия Славейкова от „ Шел България “ и Карел Крал от „ ЧЕЗ България “, както и на Мирослав Петров, който към този момент е част от „ Сиском Инженеринг “.

Новоизбраните ръководител, заместник-председател и членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на виновните корпоративни практики, да водят разговор с всички заинтригувани страни и да разпространяват бизнес етиката и активността на Форума.

 Представители на 34 компании-членове на Форума участваха в съвещанието. Изпълнителният шеф Георги Руйчев регистрира активността за предходната година и показа програмата за 2019 година Общото заседание одобри и финансовите доклади за миналия интервал.

В края на срещата Мария Шишкова – ръководещ съучастник в „ ЕЙМС Хюман Кепитъл и Дейл Карнеги Трейнинг България “, дълготраен член на УС с два мандата като ръководител и два мандата като заместник-председател на Форума, получи почетна грамота в символ на благодарност за изключителния й принос към развиването и одобряването на БФБЛ като витална и авторитетна организация на етичния бизнес у нас.

Останалите членове на Управителния съвет на БФБЛ, които сега извършват мандата си, са Боряна Манолова от „ Сименс България “, Зоя Паунова от „ АстраЗенека България “, Максим Бехар от „ M3 Комюникейшънс Груп “ и Петър Велев от „ Екофарм “, а Гилбърт МакКоул е финансов инспектор на Форума.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР