Левият защитник на Левски Иван Горанов ще стане свободен агент

...
Левият защитник на Левски Иван Горанов ще стане свободен агент
Коментари Харесай

Левски бие шута на Иван Горанов, Миланов остава

Левият бранител на Левски Иван Горанов ще стане свободен сътрудник през лятото. Бранителят се завърна на " Герена " при започване на сезона като преотстъпен за една година от белгийския Шарльороа, само че " сините " няма да го задържат.

Договорът му с клуба, държащ правата му сега, изтича след края на акцията, само че отборът няма да го задържи и да задейства клаузата му за продължение на договора с още една година.

През лятото на 2020 година той бе продаден на Шарльороа за 150 000 евро, само че не съумя да се наложи в състава и още веднъж облече екипа на сините.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ясно сподели, че няма да разчита на Горанов и той даже не попадна в групата на " сините " в първите мачове за годината в шампионата. Столичани се пробваха да се разделят с него през зимата, само че удариха на камък, а крайният бранител отхвърли оферта от Локомотив (Пловдив).

Левски е доста покрай нов контракт със звездата на отбора Георги Миланов, написа “Мач Телеграф”. Контрактът на халфа изтича в края на сезона, а от известно време двете страни водят договаряния за подновяването му.

И “сините”, и Миланов желаят нов контракт, а единственият проблем е, че клубът предлага доста по-ниска заплата на някогашния национал от тази, която той взима все още.

Въпреки това, Миланов се е съгласил на понижението, а за това има две съществени аргументи - Станимир Стоилов и почитателите на Левски.

Футболистът е доста благополучен от работата си с Мъри, а настрана е впечатлен от любовта на “синята” агитка към него. Очаква се договарянията да бъдат финализирани скоро.

От старта на сезона Миланов има 16 мача и 2 гола в efbet Лига. Той пропусна много дуели поради травма, само че към този момент е възобновен и вкара гол на Септеимври София за Купата на България, а по-късно стартира като титуляр в дербито на efbet Лига против ЦСКА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР