Левият краен защитник на Ювентус Алекс Сандро ще напусне клуба.

...
Левият краен защитник на Ювентус Алекс Сандро ще напусне клуба.
Коментари Харесай

Основен титуляр на Юве си заминава

Левият краен бранител на Ювентус Алекс Сандро ще напусне клуба. Това разкри сътрудникът към ФИФА Федерико Пасторело, който разкри, че през лятото е посредничил при договарянията сред торинския гранд и Челси.

През седмицата 27-годишният бразилец увери почитателите на „ бианконерите”, че той мисли само за тима, макар ширещото се мнение, че има проблеми от персонален темперамент, поради които желае да напусне отбора. Изглежда през лятото на 2017 година това не е било изключено, в случай че се съди по думите на Пасторело.

Челси се отхвърли от Алекс Сандро

„ Трябва първо да подчертая, че не съм сътрудник на Алекс Сандро, само че в това време работих по неговото вероятно прекосяване в Челси през лятото”, разяснява Пасторело.

„ След няколко сезона в Ювентус той най-вероятно ще желае да прегледа вариантите си и Висшата лига е идната спирка. Очаквам да има придвижване при него на база обстоятелството, че той не възобнови контракта си. Това е огромна подсказка.”

Алекс Сандро с ултиматум към Юве, желае да напусне

Алекс Сандро има годен договор с Юве до лятото на 2020 година. Той играе за италианския първенец от 2015 година, когато бе закупен от Порто против 26 милиона евро. Говори се, че през лятото Ювентус е отхвърлил предложения, достигащи 70 милиона евро, за футболиста, а съмненията за техния генезис падат върху Челси и Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР