Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику в крайна сметка

...
Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику в крайна сметка
Коментари Харесай

Брадли Мазику отпадна от националния отбор на Конго

Левият краен защитник на ЦСКА-София Брадли Мазику в последна сметка отпадна от националния тим на Конго. Най-вероятно играчът е взел решението взаимно с " алените ", с цел да не рискува с дълго пътешестване отвън страната в изискванията на ковид, написа " Тема спорт ".
 Играч на ЦСКА-София получи повиквателна за Конго, само че се чуди дали да одобри Мазику фигурираше в предварителния лист, само че го нямаше в окончателния, който беше разгласен през вчерашния ден. Сред избраниците бяха останали играчите на Берое Гаюс Макута и на Лудогорец Мавис Чибота. Но поради спряното състезание у нас и въобще напрегнатата конюнктура в международен проект няма да е изненада, в случай че и те не пътуват.
 Футболисти на Лудогорец и Берое ще играят за Конго Няма и гаранция, че интернационалните дуели въобще ще се проведат. Република Конго играе квалификации за Купата на африканските народи против Есватини (бивш Свазиленд) на 26 и 30 март.

Бранителят на ЦСКА-София Мазику не за първи път отхвърля на националния тим. През предходната есен той отново имаше повиквателни, само че тогава ги отхвърляше, с цел да се концентрира върху работата си на " Армията ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР