Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику сподели, че да

...
Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику сподели, че да
Коментари Харесай

Мазику: Предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото за оцеляване в Лига 1

Левият краен защитник на ЦСКА-София Брадли Мазику показа, че да подпише със столичния гранд е най-хубавото му решение в кариерата до този миг. Пред " Екип " той споделя за престоя си в България и голямата разлика сред " алените " и френския Лориен.
" Никога през живота си не съм си помислял, че един ден ще отида в България. Но пристигайки тук бях по-скоро прелестно сюрпризиран от спортната база, както от това, че хората ме одобриха доста добре. Когато идваш от Франция, се чака да си измежду най-хубавите. Честно казано не знаех нищо за България, за футбола и за националния им тим. После си споделих, че би трябвало да виждам няколко мача, преди да осъждам, тъй като равнището на футбола изобщо не е неприятно. Това е най-хубавото ми решение до момента - да подпиша с ЦСКА ", сподели той

" Това, което най-вече ме впечатлява е пристрастеността на почитателите. Където и да отидем, те са зад нас и ни поддържат. Дори когато дойдох, усетих напрежение. Но това беше хубаво напрежение - от историята и триумфите на клуба. Имаш предпочитание постоянно да се представяш по-добре. В клуба има човек, който се занимава с това да ти откри апартамент, да ти открие банкова сметка, да ти уреди документите за престоя. Страхотно е, тъй като няма защо да се грижиш ", разкри Мазику.
" Като равнище на футбола, на поддръжка и пристрастеност на почитателите, сред Лориан и ЦСКА има два етажа разлика. Защото, когато играеш за ЦСКА, го усещаш. Подкрепата на публиката в действителност прави разликата. И в действителност, в случай че би трябвало да предпочитам, избирам да се боря за купата и евротурнирите в България, в сравнение с да се боря за оцеляване в Лига 1 ", призна французинът.

Източник: " Мач телеграф " Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  ЦСКА-София 3:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР