Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу ще подпише нов

...
Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу ще подпише нов
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед бетонира Люк Шоу на Олд Трафорд

Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу ще подпише нов дълготраен контракт с клуба. Според „ Ди Атлетик “ всичко към този момент конкретизирано и новият договор ще бъде за период от четири години. Настоящото съглашение изтичаше през лятото на 2024-та година, като забавното бе, че то беше удължено едвам през декември предходната година, когато клубът задейства опцията за спомагателни 12 месеца.

Новият контракт е самобитна премия за показване на 27-годишния британски национал в първия сезон на Ерик загар Хаг на „ Олд Трафорд “. Нидерландецът ще разчита и за в бъдеще на Шоу, макар че през лятото точно той притегли Тайрел Маласия. Това значи, че сигурно фрагментът на академията на Саутхамптън ще остане в Манчестър Юнайтед над 10 години. Той бе притеглен през 2014-а против рекордните тогава 30 милиона паунда.

През този сезон Шоу изигра 35 мача за Юнайтед във всички шампионати.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР